Moka Slavnić se direktno obratio roditeljima Anđele Đuričić: Poslao jaku poruku u Crnu Goru, a evo šta je imao da im poruči!

Showbizz

Moka Slavnić se direktno obratio roditeljima Anđele Đuričić: Poslao jaku poruku u Crnu Goru, a evo šta je imao da im poruči!

Moka Slavnić uvijek je isticao da podržava ljubav svog sina, Zvezdana Slavnića, sa Anđelom Đuričić, a tokom njegovog odnosa sa Majom Marinković, otvoreno je stao na stranu 22 godine mlađe djevojke, sa kojom je Zvezdan prevario vanbračnu ženu, Anu Ćurčić.

Kako su se Anđela i Zvezdan prije nekoliko dana ponovo pomirili, Moka se oglasio prvi put i priznao kako se osjeća poslije svega što se desilo. Ovim putem Anđelinim roditeljima poslao je važnu poruku.

– Draga dijasporo, dragi Bungiši, draga Dragana, želim da se oglasim u vezi Anđele i podrške sa moje strane. Bungiši, hvala na ovoj majici, duksu, džemperu To je samo jedna od stvari koje ste mi poslali… Volio bih da se ne trudite mnogo, nije mi potrebno. Što se tiče Anđele, ja sam je podržavao od početka, i kad su njeni roditelji bili protiv nje, ja sam je podržavao. Kad je raskinula sa Zvezdanom, ja sam je podržavao. Bio sam uz nju kad je cela “Zadruga” bila protiv nje, tako će biti do kraja. Gledam je kao kćerku. Njeni roditelji nisu razumjeli da je svojatam. Ja je svojatam i želim joj sreću na način koji ona želi. Drago mi je što su ponovo zajedno – rekao je Moka. Izvor: Kurir