Osman Karić otvorio dušu: Do detalja otkrio šta se kobne noći desilo na svadbi, a onda poslao poruku Šaviji!

Showbizz

Osman Karić otvorio dušu: Do detalja otkrio šta se kobne noći desilo na svadbi, a onda poslao poruku Šaviji!

Bivši zadrugar Stefan Karić osumnjičen je da je u noći između 30. aprila i 1. maja izvršio nasilje nad starletom Natašom Šavijom. Dok ona u bolnici liječi teške tjelesne povrede, Karić se nalazi u pritvoru. Njegov otac Osman Karić otvorio je vrata svog doma na Zvezdari i u sobi svog nasljednika i pred kamerama Kurira, otvorio je svoju dušu.

– Dobro sam onoliko koliko mogu da budem. Gledam da ne razmišljam o tome i da uvijek u dvorištu nađem neke zanimacije. A razmišljam o njemu, da li ima problema? Znate već kakvi su zatvorenici, nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo – rekao je Karić.

Karić je otkrio detalje posjete svog sina Stefana u pritvoru.

– Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme iako je tamo već u problemima. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama. Pričali smo najviše o tome kako je majka, njegovi drugovi i kako je napolju – istakao je.

Otac rijaliti učesnika priznao je da nije mogao ni da zamisli da bi se njegovom sinu dogodila ovakva stvar.

– Nisam vjerovao da će se ovo desiti. Mada ja sam svašta prošao u životu u ono tamo vrijeme. Opet kažeš možda su geni u pitanju, ali nikada mi nije davao takav utisak. Stefan je vaspitavan i kulturan je da bi tako nešto uradio. Nikada nije ispoljavao, niti sam ga vidio da ima neke sklonosti prema tome. Poštuje žene i moju sadašnju suprugu Kristinu, voli svoju majku, pa samim tim mora da poštuje i druge ljude i žene naravno – rekao je.

Karić se i dotakao te noći gdje je sve do detalja otkrio.

– Tu noć kada se to desilo. On nije ni spavao kod kuće, već je čekao advokata da se vrati sa odmora da bi se prijavio u policiju. Čak nije ni znao da ima potjernicu, mi smo to saznali preko portala. On je vjerovatno mislio da se potukao sa njom i da ju je samo malo jače udario i nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Ja sam ga pitao što, on mi je rekao da su drugovi već godinama i da se ponekad viđaju i izlaze. Nisu u vezi, ali su drugovi. Te večeri on je bio sa drugom na svadbi. U međuvremenu su se oni dopisivali i ona mu ga je pitala da dođe i eto, on ju je pozvao da dođe. Koji je razlog svega nakon toga nije mi jasno. Vjerovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio – rekao je.

Karić je potom i objasnio koja su njegova očekivanja od ovog nemilog slučaja.

– Sud će vidjeti ko je kriv. Ako je on udario, ja to ne opravdavam i treba da bude kažnjen. Ne znam. Djevojku lično ne poznajem. Mene jesu pogodile fotografije. Pozvao bi djevojku da vidim šta se desilo, ali dešavaju se razne stvari i ne bih želio da me neko pogrešno shvati. Žao mi je te djevojke i želim joj da što prije ozdravi – naveo je. (ekskluziva.ba)