“OVO ĆEMO DEBELO NAPLATITI!” Moka Slavnić BESAN zbog Zvezdanovog i Anđelinog IZBACIVANJA iz Zadruge! Evo šta je sve rekao!

Showbizz

“OVO ĆEMO DEBELO NAPLATITI!” Moka Slavnić BESAN zbog Zvezdanovog i Anđelinog IZBACIVANJA iz Zadruge! Evo šta je sve rekao!

Zoran Moka Slavnić besan je zbog diskvalifikacije sina Zvezdana Slavnića iz “Zadruge” desetak dana pred kraj sezone. Mi smo ga pozvali za komentar i da saznamo da li se čuo sa sinom i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, koja je takođe izbačena, ali je on ljutito pručio da neće ništa da komentariše.

– Kažite? Znate li vi koliko košta ekskluziva? Ovo ćemo debelo naplatiti – besno je poručio proslavljeni košarkaš i prekinuo vezu.

Podsetimo, Veliki šef je hitno reagovao zbog haosa koji je napravio Slavnić, kada je s letvom uleteo u Belu kuću i krenuo nasilno ka spavaćoj sobi. Anđela Đuričić ga je iz sveg glasa molilla da to ne radi i ne straši ljude ali se on nije zaustavljao, te je nastavio ono što je naumio ali se i sa njom na kraju posvađao.

Potom je i Anđela nasrnula na Maju Marinković, zbog čega je i ona diskvalifikovana.

– Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani iz ”Zadruge” i ovim će po ugovoru koji su potpisali snositi kaznu od 50 hiljada evra – pročitala je Palčica. Kurir.rs