MAJKA MILIONERKA POKAZALA APARTMAN ZA POROD: Bio je otmjeniji od HOTELA sa 7 zvjezdica u Dubaiju!

Region

MAJKA MILIONERKA POKAZALA APARTMAN ZA POROD: Bio je otmjeniji od HOTELA sa 7 zvjezdica u Dubaiju!

Ja sam majka milionerka, a rođenje mog sina bilo je vrlo luksuzno. Moja soba je bila otmjenija od hotela sa 7 zvjezdica u Dubaiju, a imala sam i otmjeni jelovnik, pohvalila se Vera Sidika (33) na svom YouTube kanalu.

Ona inače sudjeluje u emisiji ‘Real Housewives of Nairobi’, a javnosti je pokazala kako izgleda rođenje djeteta u luksuznom okruženju. Na svijet je donijela drugo dijete, malenog Icea Browna kojeg je dobila s partnerom Brownom Mauzom (36)

Priznaje da joj nije bilo lako snimati Real Housewives tokom trudnoće, posebno neposredno pred porod. Snimala se je, naravno, i tokom trudnoće pa je pokazala kako je izgledalo otkrivanje spola djeteta. Organizirala je vrlo glamuroznu zabavu, a vrh je bio helikopter koji je letio nad uzvanicima i u jednom trenutku ispustio plavi dim – to je bio znak da nosi dječaka.

Redovno je pokazivala i luksuznu trudničku odjeću, a kad je došlo vrijeme za porod, kameru je preselila u sve samo ne običnu bolničku sobu. Radilo se o velikom prostoru nalik na predsjednički apartman u nekom boljem hotelu. glamblam.ba