PJEVAČICA USRED NASTUPA PROGUTALA BUBU, FANOVE NASMIJALA A SNIMAK SE PROŠIRIO

Showbizz

PJEVAČICA USRED NASTUPA PROGUTALA BUBU, FANOVE NASMIJALA A SNIMAK SE PROŠIRIO

Taylor Swift nasmijala je sve svoje fanove na snimku koja se brzo proširila internetom, a slavna pjevačica na njoj je na svom koncertu slučajno progutala bubu. Pjevačica Taylor Swift nasmijala je sve svoje fanove na novoj snimci koja je vrlo brzo postala popularna na internetu.

Naime, Taylor je izvodeći jednu pjesmu na svom koncertu slučajno progutala bubu, a jedan od fanova koji je to snimio videozapis je objavio na TikToku. Pjevačica je tokom govora odjednom počela kašljati i stavila ruku na usta, a zatim obavijestila publiku: “Progutala sam bubu, oprostite.”

Zatim se nasmijala i rekla: “Dobro sam, ovo je tako glupo. Preukusno. Oh, Bože. Postoji li ikakva šansa da niko od vas nije vidio ovo?” Korisnici te društvene mreže složili su se da trenutak kad su svi zašutjeli izgleda vrlo smiješno, a evo i kako je to izgledalo.

Inače, Taylor je 33-godišnja američka kantautorica koja već godinama stvara velike hitove i svojim turnejama puni ogromne arene širom svijeta. Njezinu posljednju turneju ”Eras” svi su jedva čekali, a fanovi rade čak i bizarne stvari kako ne bi propustili nijedan trenutak turneje, pa su za koncert odjenuli čak i pelene da ne moraju odlaziti na toalet.

Osim toga, Taylor je poznata po svom burnom ljubavnom životu te je dosad ljubila brojne popularne muškarce, poput Harryja Stylesa, Joea Jonasa, Taylora Lautnera, Calvina Harrisa i Toma Hiddlestonea, a nedavno se šuškalo i da izlazi s vozačem Formule 1 Fernandom Alonsom. Njezina posljednja ozbiljna veza bila je s Joeom Alwynom. glamblam.ba

@scariestgirluknow

“Delicious” @Taylor Swift the Eras Tour @Taylor Swift #erastour #erastourtaylorswift #taylorswift #chicagon3

♬ original sound – user316854