VIDEO: Maturant (18) skočio u more dok su mu se prijatelji rugali, iz njega nikada nije izašao

Region

VIDEO: Maturant (18) skočio u more dok su mu se prijatelji rugali, iz njega nikada nije izašao

Snimka prikazuje posljednje trenutke tinejdžera koji se muči plivati, a neki su sigurni da vide morskog psa kako pliva blizu njega. Maturant je skočio u more puno morskih pasa dok su mu se prijatelji rugali i govorili mu “bye, bye”. Od tog trenutka više nikada nije viđen!

Na društvenim mrežama objavljen je video uznemirujućeg slučaja koji prikazuje Camerona Robbinsa, maturanta (18) koji, zbog izazova, skače u more pune morskih pasa na Bahamima. Mladić nije viđen od tog kobnog 24. svibnja, kada je skočio s broda zbog – ‘prijatelja’.

Snimka prikazuje posljednje trenutke tinejdžera koji se muči plivati, a neki su sigurni da vide morskog psa kako pliva blizu njega. Njegovi prijatelji mogli su se čuti kako mu se smiju, dok jedan mladić jezivo govori: “Oh, bye bye!”

Brojni korisnici društvenih mreža uznemireni su ovim slučajem, te, mahom na TikToku, objavljuju videozapise u kojima se pitaju kako se Robbinsovi tzv. prijatelji i kolege mogu smijati na tako opasnu situaciju i da nitko ništa ne poduzme.

Mnogi ističu kako se Robbinsovi prijatelji smiju i opraštaju se s njim (?!) umjesto da ga pokušaju zaustaviti ili mu pomoći da se vrati na brod. No, majka jednog od Robbinsovih prijatelja rekla je za Fox News da ga je nekoliko učenika pokušalo spriječiti da skače, ali nisu uspjeli.

“Ovo je bilo krstarenje na kojem se posluživao alkohol i bili su na povratku kad se to dogodilo”, rekla je neimenovana žena u petak. “Moj sin mi je poslao poruku kad se to dogodilo, rekavši ‘Cameron je skočio. Ne možemo ga naći’.

Bili su vani do 2, 3 ujutro, a bilo je užasno vrijeme te noći. Djeci je bilo hladno, traumatizirani su. Bila je loša odluka dovesti pijane 18-godišnjake u vode blizu otoka gdje nema ničega.’ titox.net