Ovo je Marko sa čuvenog bilborda – Studirao 12 godina: „Majka je ispunila obećanje a mislio sam da se šalila“

Region

Ovo je Marko sa čuvenog bilborda – Studirao 12 godina: „Majka je ispunila obećanje a mislio sam da se šalila“

Marko Majkić koji se našao fokusu medija zbog bilborda na kojem mu je majka uputila izvinjenje i čestitala diplomu, oglasio se prvi put za medije i to za Telegraf. Kako kaže, bio je jako iznenađen kada je svoju fotografiju iz detinjstva, uz majčine reči podrške ugledao na bilbordu na Dedinju.

„Bio sam jako iznenađen kad sam ugledao bilbord, nisam to očekivao, iako je mama jednom prilikom spomenula da će se javno izviniti ako ikada završim fakultet, i to baš putem bilborda. U tom trenutku nisam to ozbiljno shvatio, više kao šalu, ali mama je kao i uvek ispunila svoje obećanje i iznenadila me“, rekao je Marko za Telegraf.

Duboko je zahvalan majci Dijani što je svih godina bila njegova podrška i što ga je podsticala da ostane istrajan u svemu, pa tako i u studijama.

„Hvala joj na tom lepom gestu, ali i za to što je uvek bila velika podrška i moj vetar u leđa za mnoge stvari u životu. Samo treba biti istrajan i nikada ne odustati, upornost se na kraju uvek isplati“, poručuje Marko svima.

Podsetimo, u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju osvanuo je bilbrod na kojem je majka uputila javno izvinjenje svom sinu.

„Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana“, stoji u poruci koja je ovih dana postala viralna.

Nakon ove objave, prvi put se za isti medij oglasila i majka Dijana koja se javno, na bilbordu, izvinila svom sinu Marku i otkrila kako je došlo do toga.

„Marko je studirao Ekonomski fakultet, a tokom školovanja se zaposlio i pauzirao studije. Nije da mu je nešto predstavljalo problem na fakultetu, nego ga je posao poneo jer se tokom studija zaposlio i faktički je pauzirao neko vreme“, ispričala je Dijana.

Polako gubeći veru da će studije ikada završiti dala mu je obećanje.

„Studirao je 12 godina Ekonomski fakultet u Beogradu i rekla sam mu „ako ga završiš ja ću ti se javno izviniti i to postaviti na bilbord. I zaista, kada je on ispunio svoje obećanje, ispunila sam ga i ja“, kaže Dijana.

Kako ističe, ponosna je na uspeh svog sina, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi. Izvor: telegraf.rs