UMRO JE SA ZADNJIH 20 EURA U DŽEPU – TUĐIH: Pjevačica bila bliska s Ninom, otkrila POTRESNE detalje o njegovom životu

Showbizz

UMRO JE SA ZADNJIH 20 EURA U DŽEPU – TUĐIH: Pjevačica bila bliska s Ninom, otkrila POTRESNE detalje o njegovom životu

Nela Bijanić je imala priliku da sarađuje sa Ninom nekoliko puta, a dokaz da su bili prijatelji bilo i njeno gostovanje na njegovom koncertu

Pjevačica Nela Bijanić je u svojoj životnoj ispovesti, nakon što je otkrila neke detalje o prevari koju je doživjela od bivšeg supruga, govorila i o rahmetli kolegi Ninu Rešiću, koji je bio velika folk zvijezda devedesetih godina. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a njegovim stopama krenula je i njegova kćerka Sandra Rešić.

Nela Bijanić je imala priliku da sarađuje sa Ninom nekoliko puta, a dokaz da su bili prijatelji bilo i njeno gostovanje na njegovom koncertu. Prisjećajući se svega, ispričala je da joj je žao što nas je napustio sa 20 tuđih eura u džepu.

-Kod Nina Rešića sam bila na svadbi, žao mi je što je tako završio. Bila sam mu i gost na koncertu. Sjajan pjevač, najveća muška zvijezda. Bio je puno zauzet, završio je sa posljednjih 20 eura, tuđih, u džepu. Zlatna kočija prolazi jednom u životu, ne prolazi svaki dan, ako ste uzeli zlato – uzeli ste. Sada pričam generalno, morate stvoriti nešto da imate iza sebe, morate imati nešto kada dođete u neke 60-70 godine i više ne možete da pjevate”, izjavila je Nela i otkrila kakav je Nino bio kada nije bio pred kamerama.

-Volio je malo da popije, bio je divan pjevač, kada sam bila gost na njegovom koncertu, to je lom, žao mi je što je otišao mlad”, rekla je pjevačica, a potom se osvrnula i na Sandru Rešić, Ninovu kćerku.

-Vidjela sam da su je nešto gazili, ali ne znam zašto. Sandra je divna djevojka, borila se i izborila i svaka joj čast”, poručila je Nela Bijanić. (glamblam.ba)