UBISTVO VERENIKA JELENE KARLEUŠE: Pevačicina velika ljubav bio je ŽESTOKI MOMAK – izbegla smrt, pa mu posvetila pesmu!

Showbizz

UBISTVO VERENIKA JELENE KARLEUŠE: Pevačicina velika ljubav bio je ŽESTOKI MOMAK – izbegla smrt, pa mu posvetila pesmu!

Brojne poznate pevačice devedesetih godina nisu odolele žestokim momcima sa beogradskog asfalta, a među takvima je i Jelena Karleuša koja se svojevremenom zabavljala sa Zoranom Davidovićem, poznatijim kao Ćanda.

Pevačica je 1999. godine, uplovila u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, kojeg su pojedini svrstavali u red krimilaca iako on nikada nije osuđen, i sa njim u ljubavi provela godinu dana. Međutim, ljubavna priča se nije srećno završila. Godinu dana kasnije, Ćanda je ubijen vraćajući se sa sahrane Branislava Lainovića u Novom Sadu.

Kobnog dana, sa njim je poginuo i njegov najbolji prijatelj, Ivan Stojanović, koji po saznanjima policije nije bio član beogradskog podzemlja. Pošto su Ćanda i Jelena u to vreme bili nerazdvojni, javnost se pitala da li se i Jeleni nešto dogodilo. Međutim, ubrzo je na televiziji Studio B objavljeno ko su žrtve i da je pevačica dobro.

Ćanda je bio velika ljubav poznate pevačice Jelene Karleuše i njegovo ubistvo nikada nije u potpunosti razjašnjeno, a pevačica se nakon toga nije puno oglašavala. Nakon ubistva, Jelena je u mnogobrojnim čituljama napisala “Jedina ljubavi moja, čekaj me”. To su poslednje reči koje je uputila ubijenom vereniku.

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom “Za svoje godine”, na kojem je i pesma posvećena Ćandi – “Balada za Zorana”, ali i hit “Ludača”. mondo.rs