Vlasnici podmornice objavili: ‘Svi putnici iz podmornice su mrtvi‘

Crna hronika

Krhotine otkrivene u području potrage u blizini olupine Titanica potječu od nestale podmornice, potvrdila je američka obalna straža na konferenciji za novinare koja je u tijeku.

– Ovoga jutra, podvodno plovilo na dalinjsko upravljanje otkrilo je repni dio podmornice Titan. Plovilo je nakon toga otkrilo dodatne krhotine podmornice. Krhotine su u skladu s komorom za pritisak. Nakon toga smo odmah obavijestili obitelji posade. Svim obiteljima izražvam sućut. Ne mogu ni zamisliti kako se osjećaju i nadam se da će ovo otkriće dati nekakvu utjehu. U kontaktu smo Velikom Britanijom i Francuskom kako bi se odgovorilo i na njihove zahtjeve – rekao je kontra-admiral John Mauger, zapovjednik u Obalnoj straži SAD-a, prenosi Jutarnji list.

Oceangate je objavio priopćenje u kojem se kaže kako vjeruju da su putnici podmornice Titan “nažalost izgubljeni”, javljaju CNN i BBC.

U BiH u suradnji s Europolom razbijena kriminalna skupina: Osumnjičeni su i zaposlenici državne uprave?!
Policija u Sarajevu uhapsila vozača zbog prebrze vožnje

Vjerujemo da su naš izvršni direktor Stockton Rush, Shahzada Dawood i njegov sin Suleman Dawood, Hamish Harding i Paul-Henri Nargeolet nažalost izgubljeni, stoji u izjavi OceanGatea, prenosi portal gpmaljevac.