NIJE SE VRATILA SA MATURSKE EKSKURZIJE! Tinejdžerku (18) Dečko Zadavio Golim Rukama!

Region

NIJE SE VRATILA SA MATURSKE EKSKURZIJE! Tinejdžerku (18) Dečko Zadavio Golim Rukama!

Tinejdžerku iz Ohaja je navodno prošle nedelje nasmrt zadavio njen bivši dečko, kaže policija, ostavljajući njihovu zajednicu u malom gradu u šoku i neverici.

Navodni incident dogodio se prošlog meseca dok su Natali Martin (18) i Blejk Linkus (18) bili na postdiplomskom putovanju u Mirtl Biču. Tinejdžeri su upravo završili srednju školu Filo u Dankan Folsu u Ohaju prošlog meseca, prema izveštaju.

Policijska uprava okruga Hori pronašla je Martin mrtvu u iznajmljenoj sobi i kasnije uhapsila Linkusa, optužujući ga da ju je rukama zadavio, preneo je “Foks njuz”. Zapisnici iz okružnog zatvora pokazuju da je Linkous uhapšen dva dana nakon navodnog napada.

– Povređeni smo. To je tragedija. Samo smo u šoku i neverici. Bila je omiljena kod svojih drugova iz razreda i nastavnika i bila je veoma slatka i veoma zabavna – rekao je direktor škole Troj Doson za Foks.

U nekrologu se navodi da je Martin volela softbol i fudbal i da je lokalno radila kao bejbisiterka.

– Natali je živela svoj život punim plućima sa radošću, smehom i ljubavlju – navodi se u njenoj nekrologu.

Istražitelji nisu utvrdili šta je dovelo do ubistva, ali Bruklin Ferel, prijatelj koji je započeo prikupljanje sredstava za Martin, rekao je za “San njuz” da su ona i Linkus bili u vezi nekoliko godina, ali su raskinuli ranije ove godine.

Iza Martin su ostali njeni roditelji, Megan Dingi i Džesi Martin, i njena braća, Кeš Garber i Vajat Martin. (kvalitetvremena.com)