Dario htio piti u kući u 3 ujutro, Goga nije dala i lupila ga metlom

Ispovijesti

Dario htio piti u kući u 3 ujutro, Goga nije dala i lupila ga metlom

Dario (36) proglašen je krivim i osuđen jer je suprugu Gogu (32) optužio da se “kurva okolo”.

Prema presudi, on se u travnju ove godine oko 3.10 sati ujutro u Bjelovaru u obiteljskoj kući nasilnički ponašao u obitelji prema supruzi vrijeđajući je pogrdnim riječima: “Glupačo, kurvo, kurvaš se okolo”. To je kod Goge izazvalo osjećaj straha, ugroženosti, uznemirenosti i povredu dostojanstva.

Dario je odmah uhićen, a pred sutkinjom se branio kako to nije istina. Kaže kako je bio s tetkom, očevom sestrom, na ručku u Zagrebu i kad se vratio u Bjelovar žena je bila ljubomorna te ga je napala pred djecom i zvala policiju.

“Popio sam bocu vina i bio sam pod utjecajem alkohola, ali supruga me je udarila metlom jer sve baca na mene. To je inače trajalo između pola sata i sat”, rekao je Dario.

Goga je pak naglasila kako je suprug došao pijan kući i htio je još piti, a ona mu nije dala i tjerala ga je da ide spavati.

“On nije htio te se svađao, vikao mi je da sam kurva i glupača. Ja sam njega onda udarila metlom po rukama. Netko je od susjeda pozvao policiju jer sam ja vikala da ih pozovu”, rekla je supruga.

Sutkinja je muža proglasila krivim i kaznila s 420 eura. Kako je jedan dan proveo u policijskom pritvoru, od kazne mu se odbija 40 eura. No, mora platiti i 147 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se Dario može žaliti. (Izvor: Danica.hr)