Majka ostavila bebu samu 10 dana da bi otišla na more: Dete našli mrtvo

Uncategorized

Majka ostavila bebu samu 10 dana da bi otišla na more: Dete našli mrtvo

Majka je, po dolasku sa odmora, devojčicu pronašla bez znakova života Devojčica stara svega 16 meseci preminula je nakon što ju je majka ostavila samu u kući i otišla na moredeset dana. Kristel Kandelario (31) uhapšena je nakon što je njena ćerka Džejlin pronađena mrtva 16. juna. Sumnja se da je majka ostavila bebu duže od nedelju dana samu da bi otputovala na odmor u Detroit i Puertoriko.

Po dolasku sa odmora u svom domu je devojčicu pronašla bez znakova života. Majka je na saslušanju priznala da je dete ostavila samo kod kuće, a sumnja se da je devojčica preminula od dehidracije. Telo Džejlin navodno je pronađeno u ogradici u svojim izlučevinama, okružena ćebićima. U ovom trenutku nije poznato zašto majka nije potražila nekoga da vodi računa o bebi dok je ona na putu.

Zvaničnici su rekli da Kandelario nije napravila nikakve aranžmane za svoju ćerku pre nego što je otišla na put. Tužilaštvo je saopštilo da na telu deteta nisu uočeni znakovi traume, ali navode da je dete ostavljeno samo na oko 10 dana i da je potom umrlo.

Komšije su bile uznemirene kada su čule vest o smrti devojčice. Mnogi su rekli da su se ranije brinuli o njoj i žale što ih Kandelario nije zamolila za pomoć i ovog puta. Poznanik je rekao za američke medije da ovo nije prvi put da je Kandelario ostavila svoju ćerku samu kod kuće.

“Stalno joj govorimo da je ne ostavlja samu, ne samo ja, već i komšija prekoputa, ali ju je ostavljala”, rekao je poznanik. (Telegraf.rs)