“IMAMO POGANE JEZIKE”: Lukas i Karleuša se najstrašnije izvređali – JAVNO, a evo kako reaguju kad se slučajno sretnu!

Showbizz

“IMAMO POGANE JEZIKE”: Lukas i Karleuša se najstrašnije izvređali – JAVNO, a evo kako reaguju kad se slučajno sretnu!

Aca Lukas je otkrio u kakvom je odnosu s Jelenom Karleušom posle brutalnih uvreda koje su uputili jedno drugom zbog Milice Pavlović i Ane Nikolić. O odnosu kolega i velikih muzičkih zvezda, Ace Lukasa i Jelene Karleuše, poslednjih meseci se dosta spekulisalo, naročito nakon što su prošle godine pale i uvrede na društvenim mrežama, i to posle svađe Milice Pavlović i Ane Nikolić oko pesme “Provereno”.

Dok je Aca stao na stranu Ane Nikolić, Jelena je žustro branila Milicu Pavlović s kojom je danas u odličnim odnosima, a ovaj “rat” je trajao danima. Ipak, Karleuša je nedavno zapratila i Acu i Anu na Instagramu, pa je Lukas otkrio da li su zakopane ratne sekire.

“Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još se ni jednom nije desilo da se sretnemo negde, a da se nismo javili jedno drugom, bez obzira na to šta se desilo pre toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se nismo nikad posvađali”, rekao je Aca.

“Mi se posle toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli – mi bismo se smejali. Jelena i ja smo malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to”, objasnio je Lukas u emisiji “Ekskluziv” mondo.rs