Oglasio se otac preminulog 19-godišnjaka: “Nosit ću te u duši svojoj, a moja duša velika !

Region

Oglasio se otac preminulog 19-godišnjaka: “Nosit ću te u duši svojoj, a moja duša velika !

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Poljice kod Maglaja u utorak se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a četiri su povrijeđene. U nesreći su učestvovala četiri vozila, od kojih je jedno teretno vozilo koje je prevozilo čelične kolutove.

Čelični kolutovi su nakon nesreće izbili kabinu kamiona i povrijedili vozača. Četiri povrijeđene osobe su prebačene u Kantonalnu bolnicu Zenica, a u nesreći je poginuo 19-mladić. Kako se saznaje, riječ je o Eminu Nadžaku iz Žepča.

Na Facebook-u se oprostio od svog sina i Salih koji je poslao emotivnu poruku.

“Sine moj, dušo moja, bio si snaga moja. Allah dragi te uzeo sebi. Voli te babo, rastao si, živio i radio i samo si radio. Sve si ljude volio, nikad mi se niko nije požali na tebe.

Molim Allaha da ti džemmet da. Babo i svi će te voljeti dok smo živi. Nosit ću te u duši svojoj, a moja je duša velika. Hvala Allahu, hvala svima” – napisao je Salih Nadžal. Danas u 17:15 je posljednji ispraćaj 19-godišnjem mladiću Eminu u Mjestova Ravan. Iza Emina ostao je otac Salih, majka Saliha, braća Vehbija i Muhamed.(Izvor: Crnahronikainfo)