Otkrivena prava istina? Evo zbog čega se Ani Nikolić stvaraju jezivi ožiljci na licu!

Showbizz

Otkrivena prava istina? Evo zbog čega se Ani Nikolić stvaraju jezivi ožiljci na licu!

Javnost ne prestaje da bruji o Ani Nikolić i video snimku na kom se vidi pjevačica sa jezivim ožiljcima na licu. Naime, nakon što je optužena za korištenje nedozvoljenih supstanci i da je to uzrok jezivih povreda, ona se i sama oglasila i istakla da takve stvari neće komentarisati, a izvor za “Blic” navodi da povrede nisu od toga.

– Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posljedica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju ljepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno povjerila lice nekom nestručnom i sebi nanijela ozbiljne posljedice takvom odlukom – kaže izvor i dodaje:

– Ovo se ne može riješiti novim tretmanima, za ovo je potrebno liječenje ozbiljnog doktora dermatologa jer ovakve ozljede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje. Dobro je ako se obratila ljekarima, kao što piše jer će oni jedini znati šta činiti. Tu mora da bude dugoročno liječenje. Ne može ovo da se sanira za par mjeseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. Sa druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva – rekao je izvor za “Blic”.

Ana se i sama oglasila na Instagramu i otkrila da takve navode ne želi da komentariše, a uputila je i par riječi kolegi Aci Lukasu.

– Vidimo se na VMA, jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina… Ja i droga, zaista nemam čak ni komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru – brutalna je bila Ana.

Podsjetimo, pjevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem. Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pjevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao. Izvor: Blic