Ani su svi gledali lice, a niko nije vidio rane na drugom dijelu tijela: Dokaz da ožiljci nisu nastali od lasera!

Showbizz

Ani su svi gledali lice, a niko nije vidio rane na drugom dijelu tijela: Dokaz da ožiljci nisu nastali od lasera!

Pjevačica Ana Nikolić zabrinula je javnost, kada se pojavio njen snimak sa užasnim ožiljcima po licu, zbog čega je postala glavna tema medija. Na spomenutom snimku Ana pokazuje kratere po čelu i žali se da ima problem da to sakrije.

– Je l’ ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih bijesova i nervoze, pogledaj na šta ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno – žalila se pjevačica u videu.

Mnogi su primijetili ožiljke na licu, a malo ko je vidio da rane ima i po rukama. Na srednjem prstu vidi se ogroman plik, što bi moglo naslutiti da rane nisu nastale od lasera. Inače, pjevačica se nakon spornog snimka oglasila, istakavši da su rane na licu samo mali pokazatelj rezova na duši.

– Neizmjerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svjesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvijek birala da budem pobjednik! Ali umori se čovjek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – napisala je Ana, a onda se dotakla i optužbi da koristi dr.gu.

– Degutantno mi je i deplasirano da o temi “dr.ge” uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali posljednji put ću ponoviti – nikada nisam probala nijednu vrstu opijata – nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me “stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način – napisala je pjevačica. (Telegraf.rs)