“IZVINI LJUBAVI, OVAJ PUT NISAM STIGAO NA VREME” Suprug mlade glumice Marije se potresnim rečima oprostio od nje

Showbizz

“IZVINI LJUBAVI, OVAJ PUT NISAM STIGAO NA VREME” Suprug mlade glumice Marije se potresnim rečima oprostio od nje

Suprug mlade glumice iz Paraćina, Marije Stevanić, koja je iznenada preminula pre nekoliko dana, oprostio se od nje i video snimkom koji je mnoge rasplakao. Branislav, s kojim Marija ima sina, slomljen od bola zbog tragičnog gubitka supruge oglasio na svom profilu na Fejsbuku potresnim rečima uz zajedničke fotografije.

“Izvini ljubavi, ovaj put nisam stigao na vreme. Nisi bila rođena za ovaj svet. Nije te ni zaslužio”, napisao je on uz zajedničke fotografije.

Posvetio joj je i video sastavljen od njihovih fotografija i napisao:

“Voleo sam te kao nikoga pre i voleću te zauvek! Marija, muko moja.”

Sahrani ove mlade glumice, slikarke, tatu majstora i plesačice prisustvovao je veliki broj Paraćinaca, a neki su se potresnim rečima oprostili od nje:

“Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš “tamo negde” pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala”, oprostila se komšinica od mlade Marije.

“Umrla je naša glumica, umetnica, slikarka, tatoo majstor, plesač, majka dvoje divne dece Marija Stevanić”, opraštali su se redom svi na društvenim mrežama, koji za ovu devojku imaju samo reči hvale.

Marija je sahranjena u ponedeljak na gradskom groblju u Paraćinu uz prisustvo velikog broja ljudi, porodice i prijatelja. (Kurir.rs)