Tražio radnike ali mala im dnevnica od 60 eura: ‘Avioni, kamioni, a nemate za burek i kiflu. Nije sramota raditi’

Region

Tražio radnike ali mala im dnevnica od 60 eura: ‘Avioni, kamioni, a nemate za burek i kiflu. Nije sramota raditi’

Srećko Martinić Srele je bivši hrvatski policajac ujedno i predsjednik Srele brutal team Powerlifting kluba Oroslavje i hrvatski poduzetnik koji drži svoj aqua park. Tokom pred sezone na društvenim mrežama tražio je radnike za svoj vodeni park ali su ga tada kritikovali kako je 60 eura dnevnica mala za taj posao.

Svojim dušebrižnicima poslao je poruku i poručio:

– Zvao sam vas u proljeće da dođete raditi a sad mi svi tipkate i kukate te govorite da bi radili i da vam više nije problem dnevnica od 60 eura vi bi radili i za 40 i 30. Bato spustite malo gubice i uživajte u gradu. Šta vruće vam?

Nemate novca i sve vam je skupo? Živite ad-hoc, živite na lizing i pušing a nemate za kavice. Nije sramota batice raditi. Tražio sam i molim sam da se javite, tražio po 200/300 redara. Bilo vam je malo 60 eura, 2 obroka i smještaj.

Pa kad vam starci doma daju, kad su vas naučili da ste debili i da možete kako hoćete jer su vam tatica i mamica sve omogućili. E sad ne možete raditi!

Sad da pristanete i džabe raditi neću! Pržite se u Zagrebu na vrućini! Glumite frajere i mangupe i dalje. Zapamtite nije sramota raditi, sramota je biti klošar i glumiti nešto što niste. Avioni, helikopteri i kamioni a nemate za burek. Ma nemate za kiflu.”, kazao je u TikTok videu. (Izvor: Crnahronika.info)

@srelebrutalteam

#srelebrutalteam #trener #život #love #nanajjače #security #strong #zrce #novalja #poso #hrvat #srbin #bosanac #balkanac #viral #samoljubav

♬ original sound – Srećko Srelebrutal team