Ovu kuću uništila je Miljana Kulić: Upala na tuđi posjed, reagovala policija! Evo gdje je radila prije rijaliti karijere! (Foto)

Showbizz

Ovu kuću uništila je Miljana Kulić: Upala na tuđi posjed, reagovala policija! Evo gdje je radila prije rijaliti karijere! (Foto)

Već godinama je glavna tema u medijima odnos rijaliti zvijezde, Miljane Kulić i pjevača, Mišela Gvozdenovića. Čuvena Miksi bi trebalo da uđe u novu sezonu Zadruge, a prije nego što je postala poznata bila je prava progoniteljka, te se tako iz Niša preselila u Čačak kako bi bila bliže njenom omiljenom pjevaču Mišelu.

Ipak, ona nije bila samo fan, već je prešla u fanatizam, pa je tako opsijedala njegovu kuću, stalno je posjećivala, dolazila nepozvana, da bi kasnije i preskakala ogradu, farbala kuče i kuću u roze, a čak jednom i polomila prozor od kupatila.

Miksi je nabavljala brojeve poznatih i tako ih zvala po cijeli dan i cijelu noć. Ona nije samo uznemiravala poznate, već im je otkazivala nastupe, preusmjeravala telefonske pozive i posjećivala porodične kuće. Kako bi bila što bliža Mišelu, Miksi se u jednom momentu i zaposlila u Čačku.

Na našu žalost kafana je u momentu posjete bila zatvorena, ali smo uspjeli da razgovaramo sa prolaznicima, piše Kurir.

“Istina je, Miljana je radila baš ovdje i mogu vam reći da smo je svi obožavali, ona je oduvijek bila glavna u društvu, a pola grada je samo zbog nje dolazilo u ovaj lokal” – kaže jedan prolaznik, dok je drugi imao nešto drugačije mišljenje:

“Tačno je da je radila ovdje, ali se sjećam kako je pričala da je bila dio nekog elitnog restorana, e to nije tačno. Miljana je posao obavljala samo u ovoj kafani, a da se tu tražilo mjesto više baš zbog nje je istina” – tvrdi mještanin. Kurir.rs