OVO JE OPASNI GAZDA AMIR KOJI JE TEŠKO PRETUKAO RADNICU (28) U JABLANICI

Region

OVO JE OPASNI GAZDA AMIR KOJI JE TEŠKO PRETUKAO RADNICU (28) U JABLANICI

MUP-u HNK PS Jablanica prijavljen je fizički napad na 28-godišnju djevojku.. Cijeli slučaj prijavila je majka od djevojke koja je bila uposlenica u hotelu Jablanica.

Djevojka rođena 1995-te godine incijala K.E. bila je uposlenica u hotelu Jablanica u čijim prostorijama je napadnuta od strane opasnog gazde koji je po prijavi obavio informativni razgovor sa pripadnicima MUP-a HNK PS Jablanica nakon kojeg su ga lišili slobode piše Crna-Hronika.

Cijeli slučaj prijavila je majka 28-godišnje djevojke nakon što je ista došla u porodičnu kuću vidno potrešena, te sa modricama na tijelu. Gazda ju je pretukao u večernjim satima. Policijskoj upravi nemili događaj je prijavljen u 20:50 sata kada su pripadnici izašli na teren. Lice je zadržano u prostorijama policijste stanice u Jablanici.

Opasni gazda je Amir Džafić koji je hotel naslijedio od oca Jusufa Džafića poznatog jablaničkog biznismena. Ovu inormaciju potvrdio je i MUP HNK. 1.8.2023.godine, u 20,50 sati, u PS Jablanica prijavila je D.K. iz Jablanice da je u hotelu „Jablanica“ njezinu kćerku E.K. (1995) fizički napao i nanio joj vidne ozljede A.Dž. (1979).

Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Dežurni liječnik iz KBC Bijeli brijeg Mostar obavijestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške tjelesne ozljede. Upoznat nadležni tužitelj, poduzete sve potrebne mjere. (crna-hronika.info)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)