NAKON RASKIDA ALEKSANDRE I CARA, PALA I DALILINA PRVA OBJAVA! Svi prate ono što je OKAČILA, stavila dve FOTKE i napisala sve OVO

Showbizz

NAKON RASKIDA ALEKSANDRE I CARA, PALA I DALILINA PRVA OBJAVA! Svi prate ono što je OKAČILA, stavila dve FOTKE i napisala sve OVO

Dalila Dragojević je, kako je više puta istakla, završila sa rijaliti karijerom i sada vredno gradi svoj psolovni život. Ipak, repovi prošlosti se ne brišu tako lako pa Dragojevićku i dalje svi povezuju sa rijaliti učesnicima i dramama koje se dešavaju u njihovim životima.

Aleks je izbrisala sve zajedničke slike koje je imala sa Carem na svojoj Instagram stranici, a oboje su se otpratili i sa ove društvene mreže ali i sa Tiktoka, gde su oboje ovih nedelja bili zauzeti moleći za tapkanje i giftove. Stoga su sve oči uprte prema njihovim bivšim parnerima Dalili dragojević i Dejanu dragojeviću.

Dalila se nije uopšte oglašavala povodom veze Cara i Aleksandre Nikolić. Kako je sama isticala momak iz Crikvenice je samo njena greška iz prošlosti. Sada nakon vesti o njihovom raskidu indirektno je potvrdila svoj izneti stav. Ona je okačila stori na kome se vidi njen pasoš, avionske karte i svakojaka luksuzna garderoba koju je pazarila na letovanju.

Ona se na sledećem storiju obratila svojoj drugarici Marijani Zonjić. Ona je objavila uslikanu bocu luksuznog šampanjca.

– Drugarice da li može ice rose večeras – stoji u objavi. (kurir.rs)