ŠERIF KONJEVIĆ OD JEDNE PESME ZARADIO ZA STAN I KOLA! Danas ne zna šta će sa parama, ima i vilu: To je meni bilo neshvatljivo!

Showbizz

ŠERIF KONJEVIĆ OD JEDNE PESME ZARADIO ZA STAN I KOLA! Danas ne zna šta će sa parama, ima i vilu: To je meni bilo neshvatljivo!

Pevač Šerif Konjević poseduje velelepnu vilu na Ilidži, a bez obzira na veliki uspeh koji je postigao uz pesme, svakako pamti odakle je potekao, kao i koliko ga je iznenadilo što je prvu nekretninu uspeo da kupi zbog čuvene „Bele venčanice”.

– Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – pričao je u jednoj emisiji pevač, prenose mediji, pa se zatim i prisetio te svoje prve zarađene nekretnine, iz perioda kad još nije bio stekao veliku popularnost.

– Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – otkrio je on, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao.

Upravo iz tog razloga, Konjević je na zidu svoje velelepne vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici u kojoj je odrastao.

– Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kom sam živeo. Nisam hteo da pišem ulicu ali ovo je dovoljno- objasnio je pevač. (Kurir.rs/Grand)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Šerif Konjević (@serifkonjevic)