Anita i Matora uživaju na medenom mjesecu: Ženče se skinulo u bikini, a “muž” snima raj oko njih!

Showbizz

Anita i Matora uživaju na medenom mjesecu: Ženče se skinulo u bikini, a “muž” snima raj oko njih!

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović otputovale su na medeni mjesec na egzotični Zanzibar. Naime, one su veoma aktivne na društvenoj mreži Instagram, gdje redovno obavještavaju pratioce o svim dešavanjima, a sada su pokazale i kako uživaju na pomenutoj lokaciji.

Novopečeno “ženče i muž”, kako se one šale, uživale su na plaži, a Matora je snimila magične prizore rajskog ostrva, ali i svoju ženu, koja se sunčala i uživala. Tomićeva se trudila da snimi svaki detalj pratiocima, te je tako zabilježila palme, pješčanu plažu i kristalno plavu vodu kao i bungalove koji su ih okruživali.

Bivša zadrugraka Anita Stanojlović zavjetovala se Jovani Tomić Matoroj na vječnu ljubav u luksuznoj vili od 3 miliona eura na Svetom Stefanu.

Anitin kum bio je voditelj Marko Đedović, dok je Matora za kumu izabrala najbolju prijateljicu Tamaru Marić. Veselju, koje je trajalo cijeli dan i noć, prisustvovali su i Sandra Rešić, Stefan Karić, Nenad Aleksić Ša, Mikica Bojanić, Ermina Pašović…

Inače, kako su beogradski mediji navodili, Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 eura. Jovana je samo za Anitu spremila poseban poklon, vrijedan preko 30.000 eura, navodi se dalje. (ekskluziva.ba)