Snimak ledi krv: Zmija je dočekala u WC šolji, čovjek je uhvatio golim rukama…

Region

Snimak ledi krv: Zmija je dočekala u WC šolji, čovjek je uhvatio golim rukama…

Susret sa zmijama ljudima je jako neugoda, a zamislite tek situaciju da vam ovaj gmizavac izleti iz WC šolje nakon što ste se vratili sa odmora. Upravo to se desilo ženi iz Arizone Mišel Lespron. Ona je po povratku sa odmora u WC šolji u svom domu pronašla zmiju, a s obzirom da je sama bila prestravljena da bilo šta učini, pozvala je stručnjake iz “Rattlesnake Solutions”.

Čak i oni su bili iznenađeni kada im je objasnila šta se dogodilo. Oni su poslali jednog člana svog tima da pomogne Mišel, a on je dva dana pokušavao da nađe gmizavca. Kada je konačno uhvatio zmiju na djelu uletio je u WC i ščepao je golim rukama, a ona nije izgledala baš presrećno zbog toga.

Lespron je, nakon što je njen problem riješen, rekla da je srećna što konačno može s mirom da spava u svom domu. Stručnjaci su na svom Instagramu objavili i video hvatanja zmije. Objasnili su da, uprkos tome što izgleda veoma agresivno, nije riječ o otrovnici.

“On je moj heroj, Nik iz Rattlesnake Solutions je moj apsolutni heroj”, objasnila je Mišel.

“To je brza, inteligentna zmija, jede zvečarke, penje se na drveće, penje se na kuće, radi šta hoće”, rekao je Brajan Hjuz iz “Rattlesnake Solutions”.

Vlasnica kuće se našalila i da joj je prijateljica preporučila da zapali kuću.

“Nisam ga (WC) mogla koristiti tri sedmice čak ni nakon što je izvađena zmija”, rekla je i dodala.

Osmislila je i način da se u budućnosti uvjeri da je toalet siguran za korištenje.

“Puštam vodu u toaletu prije nego što odlučim da sjednem, uvijek palim svjetlo čak i noću kada sam umorna, uvijek ostavim poklopac za toalet zatvoren, a moj otac je stavio paravane na vrh svih otvora tako da zmije i druge životinje ne mogu proći kroz njih”, ispričala je. titox.net

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rattlesnake Solutions (@rattlesnakesolutions)