SPAVAŠ LI MIRNO, LEJLA, TI SI OSTAVILA BEBU BEZ MAJKE: Građani poludjeli zbog odluke sudije koja monstrumu NIJE ZABRANILA da prilazi ubijenoj ženi!

Region

SPAVAŠ LI MIRNO, LEJLA, TI SI OSTAVILA BEBU BEZ MAJKE: Građani poludjeli zbog odluke sudije koja monstrumu NIJE ZABRANILA da prilazi ubijenoj ženi!

Građani cijelog regiona bijesni su zbog nedavne odluke suda u Gradačcu od 7. avgusta u kojem se odbija prijedlog policije da se prema ubici Nerminu Sulejmanoviću, koji je jučer u tom gradu ubio troje ljudi, izrekne mjera zabrane prilaska bivšoj supruzi Nizami Hećimović.

Mnogi od njih objavljuju svoja mišljenja o sudiji Lejli Numanović na društvenim mrežama, u kojima je vrijeđaju i pitaju zašto je donijela takvu odluku, a jedna od njih je u svojoj objavi pitala sudiju kakav je osjećaj ostaviti bebu bez majke.

– Spavaš li mirno Lejla Numanović, znajući da si lično ti zavila u crno mnoge porodice i dijete ostavila bez majke, oca monstruma ne želim ni da komentariše! Kakav je osjećaj, Lejla, da sada dijete raste bez majke?! Dignite se svi, smijenite je sa funkcije! Lejla, Lejla, postoji jedna pravda, a to je ona kod Boga. Postoji karma, Lejla… da li si razmišljala da se sutra to može desiti tvojoj kćerki, sestri, drugarici…očigledno ne! Ti ih nosi na duši, i nosi bebu koju si ostavila bez majke, ostala je siroče! – piše u objavi jedne žene na društvenoj mreži Fejsbuk.

Lejla je u tolikoj mjeri na meti napada da se društvenim mrežama širi pogrešna fotografija, za koju se navodi da je na njoj sudija, ali je ustvari riječ o njenoj imenjakinji i prezimenjakinji koja je advokat. (ekskluziva.ba)