20 GODINA MLAĐA ŽENA DRAGANA MARINKOVIĆA MACE ODUZIMA DAH! Retko se pojavljuje u javnosti, a sada je napravila OPŠTI HAOS! (FOTO)

Showbizz

20 GODINA MLAĐA ŽENA DRAGANA MARINKOVIĆA MACE ODUZIMA DAH! Retko se pojavljuje u javnosti, a sada je napravila OPŠTI HAOS! (FOTO)

Dragan Marinković Maca se nakon poslednjeg razvoda zakleo da se neće nikad viđe ženiti, ali sudbina je htela drugačije. Kada je komičar upoznao dve decenije mlađu Jovanu, bilo mu je potrebno samo nekoliko meseci da prekrši obećanje koje je dao samom sebi i lepu frizerku izvede pred oltar.

– Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje.

– Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Da ljubav i dalje cveta par je pokazao kada se sinoć ruku pod ruku pojavio na otvaranju 47. festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji. Par je pozirao pred fotografima, i svi su komentarisali kako, uprkos velikoj razlici u godinama, izgledaju kao savršeno skladan par. (Kurir.rs/Alo)