Otkriveno sa kim Anđela živi u Beogradu: “Sa njim sam najsrećnija osoba na svetu”

Showbizz

Otkriveno sa kim Anđela živi u Beogradu: “Sa njim sam najsrećnija osoba na svetu”

Anđela Đuričić je obeležila šestu sezonu Zadruge i bila je jedna od ličnosti o kojima se najviše pisalo u prvoj polovini ove godine. Nakon završteka rijalitija, iz kojeg je diskvalifikovana nekoliko nedelja pred finale, ona je odlučila da se posveti novom životnom pozivu – voditeljstvu.

Njena veza sa Zvezdanom Slavnićem nije uspela nakon izalska iz rijalitija, te je tokom leta priznala da se oseća veoma usamljenom.

– Moram da priznam, nisam nikad bila nešto posebno druželjubiva, ali sada sam nakon Zadruge postala mnogo asocijalna – kroz suze je rekla Anđela jednom prilikom.

Ona je još tada rešila da, kada počne da živi u Beogradu, da će usvojiti psa i da će na taj način pobediti sopstvenu samoću.

– Kada se preselim za Beograd zvanično ću kupiti psa i to će biti rase maltezer. Imaću kućnog ljubimca i sa njim ću da živim. Sa njim ću biti najsrećnija osoba na svetu. Oduvek sam želela da imam kućnog ljubimca. To će mi biti najbolji prijatelj i znam da ću sa njim provoditi najviše vremena – započela je Anđela.

Anđela nije ni mogla da nasluti da neće morati sama da kupuje psa, nego da će joj sudbina poslati jednog. Naime, kada se vraćala iz crne Gore na putu je pronašla napušteno kuče. Đuričićeva se odmah sažalila i dolučila da usvoji kucu. (e-turneja.com)