DVA BRATA SE ŽENILA ISTOG DANA, A NA VESELJE PRISTIGLI HELIKOPTEROM! Svi pričaju o svadbi na Zlatiboru (FOTO)

Region

DVA BRATA SE ŽENILA ISTOG DANA, A NA VESELJE PRISTIGLI HELIKOPTEROM! Svi pričaju o svadbi na Zlatiboru (FOTO)

Kao primjer povezivanja u vrijeme raznih podjela, nesvakidašnja svadba u zlatiborskom kraju . Istovremeni brak dva brata, a mladenci su na slavlje stigli na još neobičniji način.Prvi put u užičkom kraju nesvakidašnje vjenčanje u svakom smislu.

Dvije nevjeste iz Prijepolja i Novog Pazara sa mladoženjama iz Balića kod Brodareva letom helikoptera obeležile su početak bračnog života.

– Evo dva brata , našla žene u isto vrijeme. I to je spektakl koji nije svakidašnji. Definitivno smo uvijek zajedno, a vjenčali smo se zajedno, kako kažu. Zajedničko vjenčanje i tako dalje – kaže Ervin Žigović, jedan od mladoženja.

Drugi mladoženja, njegov brat Benjamin Žigović, ističe da je važan povratak u rodni kraj:

“Rođen u Berlinu, Njemačka, tamo živimo, radimo.” Na kraju krajeva, ovo je naše mjesto i trebali bismo se jednom vratiti. “Pošto su sa svojim izabranicima imali iste planove, kaže Ervin, odlučili su se na zajedničko vjenčanje. I roditelji su odlučili da poštuju njihovu odluku.

– Naravno, nemoguće je ispuniti sve želje, ali se mi kao roditelji trudimo. Naravno, sve ovo radimo jer smo ponosni na njih što su, kako kažu, dobri momci, dobri sinovi – objašnjava Bazo Žigović.

Žigovići planiraju da za stalno odlete u Srbiju, jer su učvrstili svoje poslovne temelje, a sada će se posvetiti stvaranju porodice, prenosi Espreso novi.ba