REČI MILOŠA BOJANIĆA ZABOLEĆE BOSANCA: Pevač u razgovoru za Zvezdom Granda spomenuo harmonikaša i bacio žestoku PROVOKACIJU!

Showbizz

REČI MILOŠA BOJANIĆA ZABOLEĆE BOSANCA: Pevač u razgovoru za Zvezdom Granda spomenuo harmonikaša i bacio žestoku PROVOKACIJU!

Ovogodišnjeg finalistu, Petra Bulatovića podržali su mnogi pevači koji su imali prilike da ga čuju u „Zvezdama Granda“, kada su mu predvideli svetlu pevačku budućnost, a u njegov talenat sada se uverio i Miloš Bojanić koji je mladog pevača upoznao na Crnogorskom primorju.

Petar je neko vreme proveo u Crnoj Gori, a posebno osuševljenje mu je bio susret sa Milošem Bojanićem sa kojim je obavio prijatan razgovor.

– Au Crnogorac (smeh). E, pa i Crnogorci propevali u poslednje vreme – našalio se Bojanić kome je finalista odgovorio kako pevaju oni oduvek, ali im je malo teži put do Beograda.

– Čuo sam ima momaka koji lepo pevaju, pa da i Crnogorci propevaju, da ne bude stalno ono: „Ojha“– rekao je Miloš, a zatim je Bulatović odlučio da mu pokaže svoj talenat.

Dok je ljudima na plaži ispunjavao muzičke želje, jedan od zahteva bio je i čuveni hit „Bosno moja jabuko u cvetu“, kada se izvođač našalio da ipak zapeva nešto jeftinije, kada se Petar odlučio za „Oči zelene“ nakon čega je usledio apalauz prisutnih, ali kompliment koji će sigurno dugo pamtiti.

– Eto vidiš, desetka, prolaziš u finale. Ako Bosanac nešto bude komentarisao, ti mu reci da ti je Miloš Bojanić rekao da ideš do finala – poručio je Bojanić na čemu se Petar zahvalio. (Kurir.rs/Grand)