Umrli su jedno za drugim! Potresna sudbina muža i žene čija su tijela nađena u stanu u Novom Sadu: Komšije progovorile o bračnom paru!

Region

Umrli su jedno za drugim! Potresna sudbina muža i žene čija su tijela nađena u stanu u Novom Sadu: Komšije progovorile o bračnom paru!

Muškarac A. G. (89) i njegova supruga M. A. (77) nađeni su mrtvi u stanu u Novom Sadu. Njihova tijela, koja su bila u fazi raspadanja, pronašla je policija koju su alarmirale komšije u Ulici Pariske komune. Kako se saznaje, oni su 50 godina zajedno živjeli u stanu u kojem su umrli.

– Žena je bila teško pokretna i praktično je zavisila od supruga koji je bio dosta vitalan za svoje godine. Iako su bili u poodmaklim godinama, insistirali su da se sami brinu o sebi. Žena ima kćerku koja im je povremeno pomagala, ali su oni željeli da se brinu sami o sebi – pričaju komšije.

Navode i da je kćerka prethodnih nedjelju dana bila na odmoru i da se nisu čuli, a da su policiju sinoć alarmirale komšije.

– Komšije su pozvale policiju kada su osjetile smrad iz stana u kome su živjeli muškarac i žena. Patrola je potom našla njihovu kćerku. Zajedno s njom su obili vrata i zatekli tijela muškarca i žene u fazi raspadanja – kaže izvor.

Prema prvim pretpostavkama umrli su prirodnom smrću, ali će tačan uzrok biti utvrđen obdukcijom.

– Pretpostavlja se da je prvo preminuo muž koji se brinuo o ženi, a da je potom umrla i ona, pošto je zavisila od njega. Ipak, kada istraga i obdukcija budu okončane biće poznat tačan uzrok smrti – dodaje izvor. (ekskluziva.ba)