Najjeftiniji sastojak iz kuhinje LUDAČKI ČISTI ŠOLJU U SEKUNDI: Nema ribanja i trljanja – A SVE ĆE BITI KAO NOVO!

Zanimljivosti

Najjeftiniji sastojak iz kuhinje LUDAČKI ČISTI ŠOLJU U SEKUNDI: Nema ribanja i trljanja – A SVE ĆE BITI KAO NOVO!

Jedna Australijanka nedavno je otkrila kako čisti svoj toalet i wc šolju od tvrdokornih fleka i mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda iz kuhinje. Naime, Loren je u jednoj grupi na Fejsbuku istakla da je za čišćenje koristila samo jedan jeftin proizvod – limuntus!

“Mrzim da čistim toalet! Ali, 25 grama limuntusa riješiće cijelu stvar! Ostavite ga devet sati u wc šolji i vidjećete nevjerovatnu promjenu. Htjela sam da upotrebim sredstvo za čišćenje, ali je ovo mnogo jeftinije i efikasnije”, napisala je Loren i podelila fotografije prije i poslije čišćenja kupatila.

Najteži dio je svakako sačekati devet sati, pa je zato najbolje ovu caku za čišćenje iskoristiti kada znate da nećete biti kući. Jednostavno sipajte limuntus u wc šolju prije odlaska na posao, a potom završite sa čišćenjem po povratku kući.

Drugi korisnici grupe oduševljeni su idejom, ne samo jer je limuntus mnogo jeftinija opcija, već i jer nema hemikalije. “Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje wc šolje”, “Limuntus je stvarno najbolji za ribanje kupatila”, neki su od komentara. novi.ba