Oglasila se policajka iz Gradačca Dženana: ‘Ako neko zaplače zbog tvog zuluma..’

Region

Oglasila se policajka iz Gradačca Dženana: ‘Ako neko zaplače zbog tvog zuluma..’

Policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović, koja se dovodi u vezu sa Nerminom Sulejmanovićem, je nedavno suspendovana sa radnog mjesta. No, sada se ona nakon dugo vremena oglasila na društvenim mrežama.

Naime, ona je podijelila jednu vjersku poruku, insinuirajući da je prema njoj učinjena nepravda.

“Ako neko zaplače zbog tvog zuluma, Allah će dati da i ti zaplačeš, sigurno”.

Također, Dženana Selimović je podijelila i nekoliko citata iz knjige islamske učenjakinje Emine Hodžić-Patković. Podsjetimo, u javnosti se špekuliše da je navodno Dženana Selimović odala lokaciju na kojoj je bila brutalno ubijena Nizama Hećimović. No, ovi navodi još uvijek nisu potvrđeni.

Advokat Dženane, Bakir Hećimović je ranije za medije kazao kako navodno Dženan nije imala kontakt sa Nerminom Sulejmanovićem.

“Neosnovano je linčuju i mediji. Sve je to neosnovano do trenutka dok ne bude barem indikativnih dokaza da je uopće imala kontakt sa Sulejmanovićem. Pišu i da je pobjegla u Italiju, međutim ona je na godišnjem odmoru i 16. augusta će se redovno javiti u svoju Policijsku stanicu Gradačac i redovno nastaviti sa svojim zadacima. Ako se uspostavi da Dženana nije imala nikakve veze s ubicom, pokrenut ćemo niz tužbi u njezinom interesu”, rekao je advokat. n1info.ba