DALILA OTKRILA DETALJE SUSRETA SA DEJANOM: Pokajala se pred svima u emisiji, zauvek zadržava prezime Dragojević!

Showbizz

DALILA OTKRILA DETALJE SUSRETA SA DEJANOM: Pokajala se pred svima u emisiji, zauvek zadržava prezime Dragojević!

Bivša rijaliti učesnica “Zadruge”, Dalila Dragojević, nedavno je postala voditeljka RED televizije, a večeras se našla u studiju kod Ognjena Amidžića, te se osvrnula i na svoje prezime, koje i dalje nosi, iako se razvela od nekadašnjeg partnera Dejana Dragojevića.

– Prezime Dragojević će biti večno se ne budem ponovo udala! (smeh) Nemam u planu, ali više ništa ne planiram u životu, da budem iskrena, tako da ćemo videti. Rekla sam: “Sve što mi se dešava, neka mi se dešava kako treba”, i to je to. Jako loše gledam na sve što mi se desilo, kajem se za razne stvari i nisam mogla da imam “otvorene oči” za sve događaje u rijalitiju, ali Bože moj, život ide dalje… Moram ići napred, kroz život se borim sama – istakla je Dalila na samom početku svog gostovanja, te se osvrnula i na svoj odnos sa bivšim suprugom:

– Sa Dejanom se nisam videla od naše poslednje emisije “Narod pita”, u kojoj smo zajedno gostovali, nikad se nismo sreli nakon toga. Ne znam da li imam želju da se vidim i razgovaram sa njim, jer ne znam kuda bi taj razgovor vodio, ne znam ni o čemu bismo pričali. Ja sam neko ko je par puta izjavio da se kajem, da mi je žao što sam tako postupila prema njemu, a s druge stane, on je neko ko ne želi da čuje za mene. Ja njemu i dalje želim sve najbolje u životu. Kada bih ga srela, ne bih imala problem da se javim i pozdravim ga, kažem mu: “Ćao, zdravo”, kao što ne bih imala ni sa kim drugim iz “Zadruge”, osim sa jednom osobom, koju ne bih volela ni na slici da ga vidim! U pitanju je Filip Car – priznala je Dalila u emisiji “Amidži šou”. (.e-turneja.com)