NEMA POLA PRSTIJU, NOS, GORNJU USNU I TO ZBOG BIZARNE TRANSFORMACIJE: Hoće da postane CRNI VANZEMALJAC i nema nameru da stane!

Zanimljivosti

NEMA POLA PRSTIJU, NOS, GORNJU USNU I TO ZBOG BIZARNE TRANSFORMACIJE: Hoće da postane CRNI VANZEMALJAC i nema nameru da stane!

Antoni Lofredo je Francuz koji je rešio da se “pretvori” u vanzemaljca i sada je na 62 odsto i ušao u treću fazu telesne evolucije, kako on piše na Instagramu. Ovaj Francuz ima 35 godina i neukom oku možda izgleda kao biće iz paralelnog svemira, ali njegov plan je da definitivno postane vanzemaljac i to ne bilo kakav već “crni vanzemaljac”.

On je već ranije prekrio tetovažama svoje telo, pa čak je i beonjače tetovirao u crno, a jezik je isekao na pola, pišu strani mediji. Uklonio je nos i gornju usnu, a tada je priznao da ima problema s govorom, no to nije smanjilo njegov entuzijazam.

Svoju dramatičnu fizičku transformaciju dokumentuje na Instagramu gde ga prati 1.100.000 ljudi , a sada je tvrdi na 62 odsto. Čak je i svoje lice sredio da što manje podseća na ljudsko. Nos je, kaže, operisao u Španiji pošto je ta procedura ilegalna u Francuskoj odakle dolazi. Naime, izuzev pirsinga i tetovaža, druge modifikacije koje uzrokuju fizičke povrede ilegalne su u većini evropskih zemalja.

Zahvalio se hirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: “Zahvaljujući tebi mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili.” Svoje “putovanje” nazvao je The Black Alien Project. Njegov san je da svoju kožu potpuno zameni metalom, a ruke, noge i prsti, kao i potiljak, idući su na redu za modifikaciju.

Za francuski Midi Libre još 2017. kazao je kako je opsednut mutacijama i transformacijama ljudskog tela od malena. Kada je u svojim ranim dvadesetim radio kao obezbeđenje, shvatio je da ne živi život kako bi hteo i tu se dogodio “klik”.

– Sada mi je postalo normalno da razmišljam o tome šta ću napraviti u narednih par meseci – kazao je Lofredo koji sada živi u Monpeljeu.

Uživa, kaže, “biti u koži strašnih likova”.

– Često ulazim u uloge, posebno noću u mračnim ulicama. Istražujem kontrast između uloge koju igram i samog sebe – rekao je za ostrvske medije.

Na svom Instagramu je podelio i razmišljanje na temu kalupa, ali i otkrio da su ga optužili za pedofiliju jer je igrao fudbal sa malom decom kada je bio tinejdžer, a kako kaže on je zapravo mnogo voleo da igra fudbal na ulicama. Posle te ispovesti, nastavio je da obaveštava pratioce o svojim modifikacijama i kako se čini, neće stati uskoro.

Bavi se tetoviranjem i živi u Španiji. (Kurir.rs)