Muž vrijedan divljenja odrekao se vlastitog života kako bi se posvetio svojoj ženi

Region

Muž vrijedan divljenja odrekao se vlastitog života kako bi se posvetio svojoj ženi

Ovo je vrsta ljubavi koju želimo u našim životima i nećemo pristati na manje! Znamo da nije lako pronaći (ili stvoriti) ovakav osjećaj, ali Bruna de Sousa jest. Taman kad se činilo da se život okrenuo protiv nje, njen suprug je bio tu, da joj ne dopusti da padne. Sve što ste napravili je vrijedno divljenja!

Ova je priča vrlo brzo privukla pozornost na društvenim mrežama zbog svoje dirljivosti. Riječ je o Davidu Césaru, stanovniku Brazila koji je nekoliko godina života posvetio brizi za svoju ženu Brunu de Sousu koja je u vegetativnom stanju. David je zbog ove situacije ostao bez posla i sada putem društvenih mreža traži pomoć kako bi podmirio sve buduće troškove. Priča o ljubavi i hrabrosti ovog čovjeka više se puta dijeli na internetu, dok se neumorno bori za dobrobit žene koju toliko obožava.

Bila je 2018. godina, David César i Bruna de Sousa gledali su televiziju jednog normalnog dana kada je iznenada Bruna počela dobivati ​​napadaje zbog kardiorespiratornog zastoja. U intervju, David, 28, prisjetio se: “U roku od 3 minute, izgubila je sve vitalne znakove. Otrčali smo u bolnicu, nakon 25 minuta uspjeli su je oživjeti, ali je dugo bila bez kisika. Prema vlastitom kazivanju, Bruna ima poremećaj koji ne utječe na osnovne funkcije živčanog sustava, ali joj onemogućuje percepciju okoline. Drugim riječima, njegova žena je ostala s trajnim ožiljcima iu vegetativnom stanju.

Bruna je bila u bolnici gotovo dvije godine, od Juna 2019. David se o njoj brine u vlastitom domu. David sve svoje vrijeme provodi brinući se o svojoj ženi. No, budući da je ostao bez posla, nije mogao pokriti sve potrebe svoje partnerice. I jest da, iako je ona kod kuće, njemu treba pomoć specijalista, lijekovi, hrana i ostalo.

Istina je da ono što je David zaradio radeći kao vozač nije bilo dovoljno da pokrije potrebe njegove žene. Zbog toga je bio prisiljen krenuti u prikupljanje sredstava. Unatoč tome što su im se mnoge dobre duše sažalile, Brunini troškovi nisu prestali rasti.

Na sreću , nakon što su prošli kroz toliko teških trenutaka, za oboje se pojavilo svjetlo na kraju puta. Za liječenje u Kanadi David je saznao zahvaljujući informacijama svojih neurologa. Kad bi mu mogla pristupiti, Bruna bi morala uzimati lijekove tri godine i kombinirati ih s fizikalnom terapijom. Međutim, cijena ove opcije bila je oko 19.000 dolara, pa je par ponovno morao pribjeći prikupljanju sredstava putem donacija.

Prošlo je više od pet godina od dana kada se Bruni i Davidu život promijenio. Putem svog Instagram računa, mladić bilježi neka od sjećanja koja ga vežu za vezu s njom. Osim toga, svoje pratitelje obavještava o napretku svoje supruge. Nedvojbeno, ne prolaze kroz jednostavnu situaciju, ali ako se nešto može jasno uočiti, to je velika i bezuvjetna ljubav koju David ispovijeda i dokazuje Bruni. Koliko nas se može pohvaliti tolikom vjernošću partnera? No, budimo iskreni, koliko bi nas bilo spremno tako nešto učiniti za svoje? cinjenice.ba