DA LI JE OVAKO NEŠTO MOGUĆE? Evo kako Stanijin MILIONER vidi nju, pojavila se iznenađujuća FOTKA

Showbizz

DA LI JE OVAKO NEŠTO MOGUĆE? Evo kako Stanijin MILIONER vidi nju, pojavila se iznenađujuća FOTKA

Aneli Ahmić u rijalitiju “Zadruga” rekla je javno u rijalitiju “Zadruga” kako ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević. Asmin i Stanija uživaju u vezi, oni su otputoali na Tajland, a on je sada objavio njenu fotografiju na Instagramu uz koju je napisao:

– U jakoj ženi je vatra. Ako je volite, zagrejaće vam ceo dom. Ako je zlostavljate, ona će vas spaliti. Ovo je Stanija – poručio je Asmin.

Asmin i Stanija uživaju u vezi, oni su otputoali na Tajland, a on je sada objavio njenu fotografiju na Instagramu
Asmin i Stanija uživaju u vezi, oni su otputoali na Tajland, a on je sada objavio njenu fotografiju na Instagramufoto: prentscreen/instagram/ BET_MEN_007_
Inače, Asmin Durdžić ne prestaje da hvali starletu, ali i da govori loše o nekadašnjoj partnerki – zadrugarki Aneli Ahmić.

– Čitam komentare i ne mogu da verujem da mi ljudi govore da nisam dobar čovek jer se branim istinom. Kao, ja bi trebalo da ćutim i da ne iznosim istinu. Ja bih najviše voleo da nikada nisam imao potrebu da se oglasim javno povodom bivše partnerke, pogotovo ne koja je rodila dete – istakao je Asmin nedavno na Instagramu.

– Nijedna žena nije imala od bivšeg muškarca koliko Aneli od mene. Samo ona nije htela da živi sama u Austriji sa detetom i prihvatio sam i to. Sama je birala gde će i kako će. Ja sam samo hteo da bude normalna majka i da ne sramoti sebe ni ćerku, ništa drugo. Da je bila normalna ništa do smrti nije morala da radi, a imala bi sve što poželi, ali, naravno, damski – dodao je Durdžić. (Espreso/Blic)