Ova četiri znaka će plivati u parama do 30. septembra: EVO KOGA ČEKA LOVA DO KROVA OVA 3 DANA

Zanimljivosti

Ova četiri znaka će plivati u parama do 30. septembra: EVO KOGA ČEKA LOVA DO KROVA OVA 3 DANA

Retrogradni Mekrur i Venera su prošlost, zato konačno stvari počinju da se vraćaju u normalu, a to se odnosi i na finansijsku situaciju. Sunce i Mars u Vagi utiču na potrebu za balansom, tako da je dobro što će biti manje ishitrenih, finansijskih poteza. A pojedini miljenici zvjezdanog neba će u narednim danima da plivaju u parama.

Evo koji znakovi, prema astro prognozama, će ovih dana da budu puni ko brod:

Djevica . Merkur je krenuo naprijed, a Sunce i Mars u vašem drugom polju donose vam odličnu zaradu. Pare će se jednostavno lijepiti za vas u narednom periodu.

Vaga – Pozitivan period za novac kod vas traje sve vreme. Planete su naklonjene vašem znaku, tako da imate mogućnost da zaradite veći novac. Visina vaše zarade u ovom periodu zavisi isključivo od vaše inicijative.

Strijelac – Pluton u dobrim aspektima donosi vam priliku za veliku zaradu. Jupiter u Biku osigurava vam dobre prihode, a i menjate vaš odnos prema novcu. Naučili ste da se rizik ponekada isplati, navodi Magazin Novosti.

Lav – Merkur u drugom polju donosi vam stabilnu zaradu. Konačno ćete se finansijski oporaviti od troškova koje ste imali u avgustu. novi.ba