UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA: Evo ko će biti KUMA, a evo šta kaže Darko

Showbizz

UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA: Evo ko će biti KUMA, a evo šta kaže Darko

“Ona je našoj vezi uvek bila podrška”, rekao nam je on

Nedavno je odjeknula vijest da je majka Darka Lazića, Branka sreću u ljubavi pronašla pored Dragana Paunovića. Kako Dragan ekskluzivno otkriva za Telegraf.rs, on i Branka uživaju u zajedničkim trenucima, a vezu planiraju i da krunišu brakom.

– Imamo u planu da se venčamo jednog dana u prelepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca – rekao nam je on.

Kako je Dragan istakao, buduća kuma im je od početka bila velika podrška.

– Ona je našoj vezi uvek bila podrška i pozitivna energija – istakao je.

Inače, Dragan se prvi put oglasio za portal Telegraf, te otkrio detalje njihove veze.

– Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno – počeo je Dragan za Telegraf.rs.

Kako nam je rekao, zbog svog posla često sarađuje sa poznatima, a živi na tri relacije.

– Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji – dodao je Paunović.

Na pitanje kako Branka i on održavaju vezu, budući da je Dragan stalno na putu, on je istakao da putuju zajedno.

– Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije – kazao je Dragan za Telegraf.rs.

Nezaobilazno pitanje bilo je i u kakvom je odnosu sa Darkom, te da li je bio na njegovoj nedavno održanoj svadbi sa Katarinom Lazić.

– Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno – otkrio je Dragan. (Telegraf.rs)