21-godišnja djevojka nakon svađe sa 63-godišnjim momkom skočila sa zgrade…

Region

21-godišnja djevojka nakon svađe sa 63-godišnjim momkom skočila sa zgrade…

Čuo se jak udarac, mislio sam da je pala neka greda sa zgrade, a onda sam ugledao djevojku koja nepomično leži na trotoaru. Srećom, ona je preživjela pad. Prema riječima svjedoka nemilog događaja Miloša Mitića (32), Žaklina P. (21) živi upravo u toj nedovršenoj zgradi zajedno sa dečkom Vladimirom K. (63).

– Čuo sam da su se nešto svađali i ona mu je tada prijetila da će skočiti. On joj je pričao da to ne radi, međutim, nakon pet minuta je otišao i ona se tada bacila.

Ležala je na podu u lokvi krvi, mislio sam da je gotovo i da joj nema pomoći – priča sagovornik. Ističe i da je bez svijesti bila par minuta, te da se osvijestila i molila za pomoć.

Čim se osvijestila, htjela je da ustane. Čak je i pričala “pomozite mi, molim vas” , dok je pokušavala da mi pruži ruku. Dali smo joj vodu, a ubrzo je došla i Hitna pomoć – navodi Mitić. Napominje i da je Vladimir ubrzo došao, te da kada je vidio masu ljudi koja se okupila oko djevojke bio vidno iznerviran.

– Pričao je ljudima da se sklone, kako njoj ništa ne treba. I pitao je “Što si skočila, rekao sam ti da to ne radiš” – priča šokirani komšija.

– U toj zgradi se skupljaju beskućnici, pijanice i niko im ništa ne može. Taj objekat u izgradnji stoji tako već 15 godina unazad. I niko ništa ne preduzima. Cijela zgrada je puna smeća, ima svega od flaša pa sve do nekog starog namještaja – navodi Mitić.

Ističe i da je Žaklinu viđao sa nekim drugaricama ranije, te da su mu tražile novac za alkohol. Ko zna šta se sve krije iza te priče, ja ne znam ni da li ona ima porodicu. Najbitnije je da je preživjela – dodaje on.

Prema informacijama, Žaklini su konstatovane teške povrede glave.

– Žaklini su u KBC Zemun, konstatovane povrede – prelom karlice i prelom tri pršljena kičme. Stabilna je i svjesna, nije životno ugrožena. titox.net