PRODAJE KORIŠĆENE ŠTAPIĆE ZA UŠI, PRLJAVE ČARAPE I ISEČENE NOKTE: Devojka razvila bizarni biznis na internetu, a PARE PLJUŠTE

Showbizz

PRODAJE KORIŠĆENE ŠTAPIĆE ZA UŠI, PRLJAVE ČARAPE I ISEČENE NOKTE: Devojka razvila bizarni biznis na internetu, a PARE PLJUŠTE

Postaje razna zanimanja i načini na koje ljudi uspevaju da dođu do novca. Neki su primamljivi, jer je zarada vrlo laka, a Rebeka Blu je odlučila da prodaje lične predmete.

Ništa čudno, zar ne? Pa, možda “malo”.

Naime, Rebeka je počela prvo da prodaje odeću na internetu, uključujući iskorišćen donji veš i čarape, ali ubrzo je pronašla još unosnije predmete. Ona je priznala da prodavajući pljuvačku, isečene nokte i još neke “stvari”, zarađuje i do 2.000 evra mesečno.

@rebekkablue

What i listed on my depop today 🦢🕊️🐇 #thrifthaul #depop #thriftedfashion

♬ original sound – Rebekka Blue

– Moja najskuplja prodaja je bila kada sam prodala iskorišćenu spiralu. Tu su donji veš, čarape, nokti na nogama, dlake na telu, sadržaj iz nosa, ušni vosak, pamučne vate, vreće za smeće, ulošci, pa čak i iskorišćene maske za lice. Ali, najčudnija stvar za koju su me pitali su toalet papir ili sažvakana hrana – ispričala je Rebeka.

Njena porodica i prijatelji je ne zapitkuju o njenom poslu.

– Moji prijatelji su velika podrška, a neki su čak uključili u posao iako je njihova reakcija prvo bila šokantna. Sve što prodajem je sigurno i uz pristanak – govori ona.

Rebeka često deli videozapise o tome šta prodaje. U jednom nedavnom videu otkrila je da je prodala jedan set makazica za nokte za skoro 300 evra, ali i da je kupac postavio vrlo precizne zahteve.

– Danas sam prodala odsečene nokte na nogama, a kupac je hteo isključivo da ih pomešamo sa prašinom iz lopatice za smeće pa ih pažljivo spajamo – objasnila je Rebeka, a prenosi Dailymail. (Kurir.rs/Telegraf)

@rebekkablue

Mmmmmmm new episode about findom on my podcast 🎙️ #dommetok #fyp #meangirl #tattoosleeves #paintthetownred #findomgoddess

♬ Paint The Town Red – Doja Cat