NAJPOZNATIJI ASTROLOG OTKRIVA KOJA 2 ZNAKA ĆE DO KRAJA 2023. GODINE IMATI NEVIĐENU SREĆU: Biće magnet za novac i ljubav

Zanimljivosti

NAJPOZNATIJI ASTROLOG OTKRIVA KOJA 2 ZNAKA ĆE DO KRAJA 2023. GODINE IMATI NEVIĐENU SREĆU: Biće magnet za novac i ljubav

Poznati ruski astrolog Pavel Globa nedavno je otkrio da dva znaka horoskopa očekuju povoljan period od 15. septembra do kraja 2023. godine. Jednostavno, sreća je na njihovoj strani. Evo koji su znakovi u pitanju i šta im zvijezde donose!

RAK

Od 15. septembra pa nadalje, Raka očekuje period promjena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ne gledajte na to kao na kaznu, već kao priliku! Globa ističe da će Rakovi snalažljivošću i upornošću savladati ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Sav vaš trud će biti nagrađen. Do kraja oktobra možete očekivati ​​i unapređenje ili povećanje plata na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na Rakovljevom bankovnom računu će se u velikoj mjeri poboljšati, prenosi “Progorod43”.

RIBA

Ribe, s druge strane, imaju sreće kada je ljubav u pitanju! Ako budete solo u narednim sedmicama, očekuje vas sudbonosni susret koji će vam pokrenuti leptiriće u stomaku i vratiti osmijeh na lice. Ovo poznanstvo će se najvjerovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera poboljšaće svoj odnos i podići ga na viši nivo sa mnogo više topline, poverenja i razumijevanja. novi.ba