MILANKA”UPOZNALA BIH SAGOVORNIKA ZA DRUZENJE I RAZMENU SLIKA JAVITE SE”

Region

MILANKA”UPOZNALA BIH SAGOVORNIKA ZA DRUZENJE I RAZMENU SLIKA JAVITE SE”

Ja sam nježna, inteligentna i ljubazna djevojka s dobrim smislom za humor. Po prirodi sam vrlo miran i volim stvarati udobnost kod kuće. Volim izgledati elegantno i uvijek biti u dobroj formi. Volim se opuštati i provoditi vrijeme u prirodi. Moje najdraže aktivnosti su šetnje parkom ili odlasci na piknik. Provesti večer u prirodi iza knjige za mene su nezaboravne emocije. Jako volim kišno vrijeme. Kad pada kiša, osjećam ljepotu prirode i jako mi je mirno i ugodno kad pada kiša s neba. Ja sam romantična djevojka i sviđa mi se kada muškarac zna pokazati svoje osjećaje Ako tražite pravu ženu – našli ste je.Otvorena sam i iskrena, obiteljski orijentirana djevojka.

Vjerujem u čuda, ljubav i sreću. Želim stvoriti snažnu obitelj i truditi se dati sve od sebe kako bi članovi moje obitelji bili najsretniji ljudi na svijetu. Nedostaje mi blizina duše i toplo srce. Mislim da ovdje mogu pronaći svoju srodnu dušu. Ja sam obrazovana, društvena i vesela osoba. Staromodna u vezama 🙂 Volim kad se muškarci ponašaju kao muškarci, a žena treba biti žena 🙂 Jako sam ženstvena, volim sport, plivanje, posjećujem društvena događanja. Zabavljam se s prijateljima, volim raditi, volim samoobrazovanje.

INTERESI

Kad se odmaram od posla, slobodno vrijeme radije provodim aktivno. Volim putovati, svaki mjesec pokušavam otkriti novu zemlju, novi grad. Moja zadnja zemlja bila je SAD. Jako mi se svidjela kultura ove zemlje. Također nemam problema posjetiti vašu zemlju. Od ostalih hobija jako volim crtati, a ponekad pokušavam i pisati poeziju, ali za sada ne baš uspješno. Ja sam vrlo svestrana djevojka i sigurna sam da ti i ja imamo mnogo zajedničkih hobija koje možemo raditi zajedno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Želim nekoga kome mogu dati sve od sebe i dobiti isto zauzvrat. Želim da imaš smisla za humor. Želim da želiš sa mnom podijeliti nova iskustva i avanture. Želim da me spontano poljubiš kako bih mogao ostati budan do kasno s tobom. Trebamo imati međusobno poštovanje i razumijevanje i ne trebamo se vrijeđati glupostima. Od držanja za ruke do razmjene tajnih pogleda, trebao bi mi biti blizu i fizički i emocionalno. Ne treba mi savršen muškarac. Samo želim da se osjećam potrebnom, da znam da je pored mene uvijek čovjek koji će podijeliti sve emocije, sve dobre i loše trenutke. (saznajemozavas.com)