ČOVJEK KOJI JE 7 PUTA DOBIO NA LUTRIJI, SADA OTKRIO SVOJE TRIKOVE: “Tri stvari koje možete učiniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak su…”

Region

ČOVJEK KOJI JE 7 PUTA DOBIO NA LUTRIJI, SADA OTKRIO SVOJE TRIKOVE: “Tri stvari koje možete učiniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak su…”

Vjerovatno svi ljudi na svijetu u nekom trenutku razmišljaju što bi učinili kada bi pobijedili na lotu. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odjeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana, piše Index.hr

Sedmerostruki pobjednik na lotu Richard Lustig podijelio je svoje savjete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj čovjek iz Orlanda na Floridi u SAD-u osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milijun dolara.

“Tri stvari koje možete učiniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji su odabrati vlastite brojeve i držati ih se svaki put, odrediti proračun i nikada ne trošiti novac za stanarinu ili namirnice da igrate lutriju”, izjavio je za Fox.

Jesu li savjeti korisni?

No jesu li Richardovi savjeti zaista korisni? Pa, njegov prvi savjet je da odaberete brojeve i držite ih se svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da niti jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbesu.

Richardov drugi savjet je jednostavan: odredite proračun. To je svakako dobar savjet. Nema smisla osvojiti 10 tisuća dolara ako ste već potrošili 20 tisuća dolara na listiće. A Richardov treći savjet? Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate. novi.ba