STOJANKA(35)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM PRONAĆI LJUBAV I RAZUMIJEVANJE JAVITE MI SE”

Ispovijesti

STOJANKA(35)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM PRONAĆI LJUBAV I RAZUMIJEVANJE JAVITE MI SE”

LIK

Jako sam vesela, nježna, aktivna, nasmijana, druželjubiva i simpatična plavuša. Volim putovati, naučiti nešto novo, uvijek sam otvorena za nove emocije i iskustva, spremna na sve eksperimente. U meni uvijek ima puno energije i volio bih je podijeliti sa svojom srodnom dušom. Jako sam kreativna pa je to vezano uz moj posao. Imam mnogo različitih hobija i interesa: volim plesati, plivati, baviti se sportom, kuhati, slikati i ići u kupovinu. Također sam privržena i brižna, uvijek spremna moralno podržati svoju drugu polovicu. Sa mnom sam uvijek zanimljiv i zabavan, svoje pozitivne emocije bih volio prenijeti svom partneru.Smatram da su odanost i poštovanje najvažniji za uspješnu vezu, pa zato to želim dati svom muškarcu i dobiti isto od njega. Ja sam poštena osoba, koja ne voli igrice, pa ako ste zainteresirani – javite mi.

INTERESI

Mlada sam i aktivna djevojka i imam mnogo hobija. Volim plesati i baviti se sportom. Ples i sport pomažu mom tijelu da bude fleksibilno, privlačno i zdravo. Volim se slikati, pozirati za fotku. Zaista uživam pjevati karaoke. Idemo na karaoke s mojim prijateljima. Zaista uživam u kuhanju. Najviše od svega volim kuhati meso. Volim putovati, posjećivati ​​nova mjesta. Volim plivati ​​u moru, u jezeru ili u bazenu. Osim toga, obožavam psihologiju i astrologiju. Svoje slobodno vrijeme nastojim posvetiti sportu i aktivnom odmoru.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

O partneru treba mi hrabar, pažljiv, brižan, veseo i odgovoran partner. Najvažnije mi je u vezi povjerenje, odanost i iskrenost. Htjela bih muškarca koji bi sa mnom dijelio moje hobije, bio otvoren za nova iskustva i podržavao moje ideje. Želim se s partnerom osjećati kao kameni zid, paziti jedno na drugo, ispričati sve, pronaći kompromis, navečer podijeliti večeru i zajedno se opustiti nakon napornog radnog dana. Voljela bih da moj muškarac može iznenaditi i biti nepredvidiv. Ako ste ovo pročitali i spremni ste naučiti više jedni o drugima, možda ste vi pravi?U naše je vrijeme prilično teško pronaći osobu koja nam je potrebna. Jesam li u pravu? Mislim da samo poznavanjem neuspjeha možemo uspjeti i pronaći osobu koja nam je potrebna.

Prešao sam prilično dug put i mislim da ću sada pronaći onoga koga sam tražio. Borba protiv strahova je naša priroda. Ako osoba to ne može učiniti, onda radi nešto pogrešno. Mislim da se svatko od nas susreo s takvom osobom koja bi mogla narušiti naše samopouzdanje što nam je omogućilo da ne učinimo ovaj ili onaj korak. Što bi se dogodilo kada biste poduzeli ovaj korak? Možete li onda poduzeti ovaj korak sada i ovdje?! Nećeš biti razočaran. Samo vjerujte svom srcu i slijedite svoj san. (saznajemozavas.com)