“MISLIM DA JE ON JEDAN MALI MIŠ” Maja presjekla i u programu uživo otkrila sve o POMIRENJU sa Carem! (VIDEO)

Showbizz

“MISLIM DA JE ON JEDAN MALI MIŠ” Maja presjekla i u programu uživo otkrila sve o POMIRENJU sa Carem! (VIDEO)

Tokom burne noći u Šimanovcima, jedna od gošći u studiju bila je Maja Marinković, koja se osvrnula na odnos sa Filipom Carem.

– Filip kaže da si mu pisala, i da se on branio i okrenuo potpuno komunikaciji sa Aleksandrom – počela je voditeljica.

Trebao je da bude gost u “Narod pita”, cijelo ljeto se nije pojavio. Nalazio se na spisku za “Ami G Show”, ime mu je brzo skinuto. Ja mislim da je on jedan mali miš koji je hrabar isključivo u rijalitiju, i isključivo kad su žene u pitanju. On verbalno ne može da izađe na kraj sa mnom. On može da manipuliše nekog ko je poput Aleksandre i njene inteligencije. Argument protiv mene nema, pogotovo ne sada poslije svih situacija koje su se spolja desile. Ako ti je djevojka došla u tvoje rodno mjesto, zašto ti i dalje imaš potrebu da mene zoveš? – odgovorila je Maja.

– Da li si bila upućena u njihove sukobe i rasprave? Znamo svi Filipovu narav, on se okrene jednoj ženi i krene za drugom – pitala je voditeljica.

– Dušice, da me neko ne shvati pogrešno, ona je trudna i oboje su odgovorni što je tako. Meni je drago što ona želi da se bori samostalno sa tom situacijom, iako joj je karakter nula, pokušala je da se izdigne iz situacije. Svi mi pravimo greške, ali postoji neka granica. Koliko ti moraš da budeš bolestan da na svoj rođendan odeš sa drugom djevojkom u toalet i svojoj djevojci se ne posvetiš ni tri minuta? Ja sam Janjuša precrtala zbog iste situacije koju je Filip priredio Aleksandri – bila je iskrena Maja.

– Filip je meni bio tu kad mi je bilo najteže, i ja to ne zaboravljam. Međutim postoje neke ozbiljne stvari koje je on meni izgovorio, čak me i natjerao da se diskvalifikujem. Nemoguće je da ti nijedna djevojka ne odgovara. On je imao isti model ponašanja za sve djevojke: Aleksandru, Sanju Stanković, Minu Vrbaški.. Nikada mu se više ne bih vratila. On je takav, on pravi dijete sa svakom. Pa gdje zakači, zakačilo je. To mogu odgovorno da tvrdim, bila sam s njim – završila je Maja.

Celokupan snimak možete pogledati ispod: balasevizam.novi.ba