GROZDANA”ZIVIM NA SELU U CRNOJ GORI MUZEM KOZE I PRAVIM SIR I NE MOGU NACI MUZA JER SVI TRAZE GRADSKE CURE

Ispovijesti

GROZDANA”ZIVIM NA SELU U CRNOJ GORI MUZEM KOZE I PRAVIM SIR I NE MOGU NACI MUZA JER SVI TRAZE GRADSKE CURE

Volim pohađati razne radionice i edukacije. Proučavam tehnike meditacije. Zanimaju me astrologija i tarot karte. U slobodno vrijeme volim planinariti. Jako volim boravak na otvorenom pa mi je kampiranje jedan od najdražih hobija. U ruralnim područjima diljem svijeta, uzgoj stoke je dugo vremena bio važna grana poljoprivrede. Međutim, u posljednje vrijeme sve je više ljudi koji se okreću drugim vrstama poslova i životnih stilova, a stočarstvo ostaje zanemareno. No, postoje mnoge prednosti uzgoja stoke u ruralnom području koje ne smijemo zanemariti.

Jedna od glavnih prednosti uzgoja stoke je mogućnost proizvodnje visokokvalitetnih proizvoda. Meso i mliječni proizvodi dobiveni od domaće stoke imaju poseban okus i nutritivne vrijednosti koje se ne mogu naći u industrijski uzgojenim proizvodima. Osim toga, uzgoj stoke može pružiti stabilan izvor prihoda za obitelji koje žive u ruralnim područjima. Međutim, uzgoj stoke također nosi određene izazove. Zahtijeva puno rada, znanja i strpljenja. Potrebno je osigurati pravilnu prehranu i njegu životinja, kao i zaštitu od bolesti. Također, treba imati na umu da uzgoj stoke može biti izvor zagađenja okoliša ako se ne provode odgovarajuće mjere zaštite.

Uzgoj stoke u ruralnom području može biti izuzetno koristan za zajednicu. Pomaže u očuvanju tradicionalnih vrijednosti i običaja, te promovira održivi razvoj. Osim toga, stočarstvo može pridonijeti razvoju turizma u ruralnim područjima, nudeći posjetiteljima autentično iskustvo života na selu. Ukratko, uzgoj stoke u ruralnom području ima mnoge prednosti i izazove. Važno je pravilno upravljati stočarstvom kako bi se maksimizirale prednosti i minimizirali izazovi. Potrebno je uložiti vrijeme i trud u obrazovanje i pripremu, ali rezultati mogu biti izuzetno zadovoljavajući.

Samoopis:

Moja jača strana je to što sam vrlo strpljiva osoba. Rezervirana sam i nikad stvari ne žurim. Uvijek donosim samo promišljene odluke i nikad ne dajem prazna obećanja. Za mene je biti fer i pošten ključ uspjeha u svemu. Ja sam ludi romantik. Volim riskirati, kako se kaže, nema petlje, nema slave.

Grozdana traži:

Volim kad muškarac zna kako poštivati ​​svoje osjećaje. Ne volim izbirljive ljude i ljude koji ne vjeruju ni u što. Želim upoznati samouvjerenog muškarca koji će me podržavati u svim mojim nastojanjima i s kojim ću biti sretna. Još jedna važna osobina koju cijenim kod muškaraca je tolerancija. (saznajemozavas.com)