Aleksandra Prijović zapjevala sevdalinku na ručku u sarajevskom restoranu: Sevdisanje uz prijatelje

Showbizz

Aleksandra Prijović zapjevala sevdalinku na ručku u sarajevskom restoranu: Sevdisanje uz prijatelje

Aleksandra Prijović nakon konferencije za medije u Sarajevu snimljena je na ručku u restoranu Kibe Mahala gdje je na druženju s prijateljima zapjevala sevdalinku uz pratnju muzičara. Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović danas je stigla u Sarajevo kako bi održala konferenciju za medije najavljujući svoje koncerte 28. i 29. oktobra u Zetri, a nakon kojih se odlučila opustiti u restoranu Kibe Mahala.

Poznati ugostiteljski objekat ugostio je pjevačicu koja je postala regionalna senzacija nakon tri rasprodana koncerta u Beogradu koje je održala prije nekoliko dana, a pored sarajevskih očekuju je i četiri u Zagrebu, jedan u Tuzli te tri u Nišu.

Aleksandra je uz ručak odlučila i zapjevati, a izvela je sevdalinku “Oči moje kletvom bih vas kleo”. Na Instagram profilu restorana Kibe Mahala podijeljen je snimak uz opis: “Sevdisanje uz Aleksandru Prijović i drage prijatelje”, a i sama pjevačica podijelila je video na svom storyju uz poruku: “Sarajevo i sevdah”. Pjevačica je prije konferencije u intervjuu za Klix.ba govorila o svom uspjehu kazavši da se on nije desio preko noći.

“Na sceni sam više od 10 godina. Mislim da su ljudi konačno shvatili da sam se stvarno ozbiljno i temeljito bavila ovim poslom. Naravno, ovaj posljednji album je, tako da kažem, odradio svoje. No, da sam imala samo njega, sigurno ne bi sve bilo ovako. Trudila sam se snimati što bolje i kvalitetnije pjesme. Gradila sam svoju karijeru na pravi način, ja barem tako mislim”, kazala je.

“Kada sam bila mala, pričala sam im da ću sigurno uspjeti jer sam jako vjerovala u sebe. Ponosna sam da sada svim tim ljudima mogu reći da sam svojim radom i trudom došla do ovdje”, rekla je u nastavku razgovora. titox.net