MARIJA ŠERIFOVIĆ POKORILA INSTAGRAM: Pevačica objavila fotku u HELANKAMA “Vaša odabrana balerina”

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ POKORILA INSTAGRAM: Pevačica objavila fotku u HELANKAMA “Vaša odabrana balerina”

Marija Šerifović izdala je dugo očekivani album koji se sastoji od osam pesama, a za potrebe reklame za isti morala je da glumi balerinu. Marija je, naime, na svom Instagramu objavila sliku sa snimanja reklame i nasmejala mnoge.

Ona je bila sportski obučena u helankama i patikama.

– Vaša odabrana balerina – napisala je ona.

Inače, Marija je na albumu radila čitave tri godine, kao i da je bila primorana da, kada ga je završila, sav materijal “baci u kantu” i odradi sve ponovo iz početka.

– To je trajalo od 2020. godine, kada je počela korona. Kada sam napravila album i bacila ga u kantu, jer mi nije bio interesantan. Nisam želela da slušam pesme tri godine pa da sačekam album i onda sam ga bacila, ostala je samo jedna pesma iz tog albuma. Onda je sve išlo iz početka, čitave ove godine. Možda je sada adekvatna prilika da se zahvalim svim autorima na doprinosu. Svaki autor je radio po jednu numeru, osim tekstopisca. Laća je radio dve kompozicije, tako da, dragi moj i dobri Laćo, nadam se da si zadovoljan i da smo sve uradili onako kakav je plan i bio. Svima beskrajno hvala, jer bez njih ova slika ne bi bila potpuna. Kurir.rs/Blic