Otac i majka malog Srđana briznuli u plač, Ceca ih posjetila i rekla: Koliko košta liječenje, ja ću vam dati te pare…

Showbizz

Otac i majka malog Srđana briznuli u plač, Ceca ih posjetila i rekla: Koliko košta liječenje, ja ću vam dati te pare…

Mali heroj Srđan Jovanović rođen je u sedmom mjesecu trudnoće, tačnije u 30. nedjelji. Svoje prve dane života proveo je u inkubatoru, boreći se za život Do sada je imao već nekoliko operacija i njegovo stanje ide na bolje, a poslije posljednje, koja je bila u februaru ove godine je izgovorio i svoje prve riječi. Kada je rekao mama, Milica, Srđanova majka, je cijeli dan plakala.

Ekipa emisije “Srce za decu” koja se emituje na Blic televiziji, na čelu sa voditeljkom Katarinom Manojlović obišla je malog heroja Srđana i njegovu porodicu i saznala da ono na šta Srđan najviše reaguje je muzika koja je i njegov lijek zbog čega mu je ispunila želju da upozna Svetlanu Cecu Ražnatović.

Međutim, nakon emitovanje emisije svi su pričali o Cecinom gestu, jer je platila 19.000 eura njegove liječenje matičnim ćelijama i on u ponedjeljak odlazi za Istanbul. Podsjećanja radi, u emisiji koja se emitovala u srijedu, u porodični dom Jovanovića ušetala je zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović.

-Kako si sladak i meden – rekla je Ceca kada je ugledala malog heroja Srđana, a kada je čula da ovaj mali heroj ima dijagnozu cerebralne paralize, epilepsije i hidrocefalusa i da matičnim ćelijama postoji rješenje upitala je samo koja su sredstva potrebna da mu se pomogne.

Na majčine riječi da je potrebno 19.000 eura i da ode u Tursku kao i da je sve pokušala da uradi bez matičnih ćelija, ali da je nemoguće Ceca je rekla:

-19.000 evra? Ja ću vam pomoći, ja ću vam dati te pare. Nisam znala da to može.

Kada je majka zaplakala Ceca joj je kratko rekla:

-Nemojte molim vas, samo da postoji lijek. Rasplakaćete me, nemojte molim vas.

Nakon svega se oglasila i Srđanova mama koja je rekla da sa sinom ide za Istanbul u ponedjeljak.

-Lijepe vesti! Samo da vam javimo, Srđanu je urađen pregled EEG i promijenjena mu je terapija.

-U ponedjeljak 16.10.2023. putujemo ponovo u Tursku. Za 18.10. imamo zakazane pripreme, a 19.10. prvi dozu matičnih ćelija, a potom krajem novembra drugu.

-Nadamo se najboljem. Hvala Ceci i emisiji “Srce za djecu” – Blic televizije još jednom – poručila je Srđanova mama nakon emitovane emisije. Izvor: Blic